請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

father.hk

搜索
查看: 3086|回復: 3

版規 [複製鏈接]

優秀版主

這forum有一些特別, 唔會有什麼版規 , 同你番工一樣, 只會第一日Boss 來才炸炸帝帝望下頭幾行 , 一些意思也沒有, 從來都唔會望[員工守冊] , 仲要我地作或抄餐死, 一切以自律為依歸啦, 玩得這forum大家都識做. 如有爭鬥, 我地版主唔會同你地分析誰是誰非, 唯有請兩位食飯求和.  你要賣野, 出句聲商討下就ok, 唔駛做打手.

版規只有一句說話 : [ 幫助有需要的人].  一方面你可消磨下時間, 另一方面分享及幫助別人,  我唔係講笑, 我的最終理念其實想設立一個民間基金 , 集合超多人的影音forum, 將來我會嘗試找一個定位, 在win-win互利的境況下, 直接幫助腦傷兒童及家人. 我做不到, 他日有千千萬萬的小生版主頂上, 2011年 的小生只是一個代號罷.
歡迎加入, 希望帶給[家]的感覺!

我決定在此2手區嘅賣買金額10%用來幫助腦傷兒童及家人
ps.賣到的話

優秀版主

simonhing 發表於 7-7-2011 11:54 AM
ps.賣到的話

我向佢地多謝你先

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?立即註冊

優秀版主

simonhing 發表於 7-7-2011 11:54 AM
ps.賣到的話

profit 的10%已足夠心意.
你地遲些會知道點幫助他們
當然我賣的野亦會將profit 的10% 比佢地, 要keep住的win-win狀態和人流是非常難的.