請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

father.hk

搜索
查看: 973|回復: 2

父親節: 送$1000 比腦傷兒童家長 [複製鏈接]

就來父親節了, 我想帶一些溫暖給有需要人士, 因奶粉貴到爆 , 我網站father.hk希望給HK$1000 比有需要的一名腦病兒童既家長,  如果不是腦病, 就留給腦病人士了, 不算得是什麼, 亦原全幫唔到手, 原先想送奶粉, 但送到你手上可能已loss左一些車腳及時間, 不如直請送現金好了.直接pm HSBC account比我. 真係好怕比account的話, 約見MTR or KCR 亦可.  一點心意, 只為了諾諾兒子積一點福, 讓他下一世健健康康.

今年一樣,  就來父親節了, 不算得是什麼, 亦完全幫唔到手, 一點心意, 只為了諾諾兒子積一點福. 為他的生命作一點價值, 讓他下一世健健康康. 有需要contact 我.

今天父親節了, 我想帶一些溫暖給有需要人士, 因奶粉貴到爆 , 我網站希望給HK$1000 比有需要的一名家長, 請代我幫一幫佢, 講到底, 佢都唔想咁, 誰不想健健康康呢?  如果不是腦病, 就留給腦病人士了, 不算得是什麼, 原先想送奶粉, 但送到你手上可能已loss左一些車腳及時間, 不如直請送現金好了.直接pm HSBC account比我. 真係好怕比account的話, 約見MTR or KCR 亦可. 我完全幫唔到手, 一點心意, 只為了諾諾兒子積一點福. 為他的生命作一點價值, 讓他下一世健健康康. 有需要contact 我.